Henkilöstö

Jutta Salonen

Eläinlääkäri Jutta Salonen

Olen Länsi-Vantaan Eläinklinikan vastuueläinlääkäri ja toiminut klinikalla sen perustamisesta, vuodesta 2003 lähtien. Olen yrittäjänä saanut seurata ”lapseni” kasvua pienestä yhden eläinlääkärin ja yhden apulaisen vastaanotosta nykyiseen muotoonsa. Klinikkamme on suuri, mutta kuitenkin vielä sopivan pieni, jotta lemmikit omistajineen tulevat meille tutuiksi. Pidän siitä, että eläinlääkärinä työpäiväni ovat vaihtelevia. Erityisenä ammatillisena kiinnostuksen kohteena ovat hammashoidot, mutta hoidan mielelläni myös niin sisätauti -kuin kirurgisiakin potilaita. Kotona minulla on suloinen Dolli-koira, jonka kanssa harrastan agilityä ja rally-tokoa. Muita harrastuksia ovat lukeminen, laskettelu ja puutarhanhoito sekä erilaiset nikkarointiprojektit vanhassa omakotitalossamme.

Anna Wjuga

Eläinlääkäri Anna Wjuga

Valmistuin lapsuuden haaveammattiini eläinlääkäriksi vuonna 2009 ja olen työskennellyt Länsi-Vantaan Eläinklinikalla vuodesta 2008 lähtien. Nautin työn monipuolisuudesta ja sen tuomista iloista ja haasteista. Erityiset ammatilliset kiinnostuksenkohteeni ovat iho- ja korvasairaudet sekä ultraäänikuvantaminen.
Kotoamme löytyy kultainennoutaja sekä kaksi marsua. Vapaa-ajalla nautin retkeilystä, koiran kanssa harrastamisesta sekä puutarhanhoidosta ja lukemisesta.

Teija Kallio

Eläinlääkäri Teija Kallio

Olen ollut Länsi-Vantaan Eläinklinikan toiminnassa mukana klinikan perustamisesta lähtien ensin harjoittelijana, sitten hoitajana ja vuodesta 2013 lähtien eläinlääkärinä. Eläinlääkäriksi valmistumiseni jälkeen olen päässyt perehtymään syvemmin itselleni tärkeisiin osa-alueisiin, kuten hammashoitoihin ja kirurgiaan.

Lähinnä sydäntäni ovat kivunhoidon laajat hoitomahdollisuudet niin lääkkeellisin kuin lääkkeettöminkin keinoin, sekä oireiden ennaltaehkäisy. Tältä saralta olenkin suorittanut eläinlääketieteellisen akupunktiojatkokoulutuksen (IVAS Certified Veterinary Acupuncturist), ja tällä hetkellä suoritan eläinlääketieteellisen kiropraktiikan koulutusohjelmaa (järjestäjä International Academy of Veterinary Chiropractic).

Kun työ ja opiskelu antavat myöten, suuntaan ulkoilemaan ja agilitytreeneihin kolmen irlanninsetterini sekä pitkäkarvaisen collieni kanssa. Kotonamme asustaa lisäksi kaksi valloittavaa, joskin varsin puheliasta, itämaista lyhytkarvaa.

 

Sofi Sandbacka-Saxén

Eläinlääkäri Sofi Sandbacka-Saxén

Ensikosketukseni Länsi-Vantaan Eläinklinikkaan sain vuonna 2013 toimiessani eläinlääkärinä opiskelujen ohella. Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2014. Työskenneltyäni välissä toisaalla palasin klinikalle kesälomasijaiseksi kesällä 2017 ja lliityin ilokseni vakituiseksi osaksi tätä ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä samana syksynä.
Haluan kehittyä työssäni monipuolisesti useilla eläinlääketieteen osa-alueilla, mutta erityisiksi mielenkiinnonkohteiksini ovat muodostuneet silmäsairaudet ja sisätaudit, hoidan myös erityisen mielelläni kissoja. Erittäin tärkeänä pidän ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa, kuten rokotuksia, hammaskivenpoistoa, painonhallintaa sekä ulkona vapaasti liikkuvien lemmikkien kastraatioita ja sterilaatioita, joilla vältetään laajempien ongelmien syntyä sekä yksilötasoĺla että maailmanlaajuisesti.
Arkeani ilahduttaa hieman pyylevä, mutta sitäkin leppoisampi brittikissa Milton, jonka paino-ongelma valkeni raapimapuun taipuessa liiasta latvaan kurkottelusta. Britin kaverina touhuaa astetta aristokraattisempi ja happamampi ragdollkissa Diesel, sekä aina iloinen dalmatiankoira Elliot.
Vapaa-ajallani rentoudun liikkumalla luonnossa ja touhuamalla koiraharrastusten parissa. Nautin myös maastovaelluksista islanninhevosten kera, hyvästä ruoasta ja matkustelusta.

Mari Karhula

Klinikka­eläin­hoitaja Mari Karhula

Olen valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2002 ja päivittänyt tutkintoni klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2010.
Kerättyäni runsaasti työkokemusta päiväpraktiikassa sekä päivystystyössä liityin osaksi Länsi-Vantaan Eläinklinikan tiimiä vuonna 2007.
Pyrin päivittämään tietojani ja taitojani kursseilla ja koulutuksissa.
Ammatillisen kiinnostuksen kohteena ovat asiat joita muut eivät halua tehdä kuten perähuuhtelut:)
Vastapainoa työlle tuovat kotona odottava saksanpaimenkoira Alma sekä undulaattipariskunta Sorsa ja Knight.
Vapaa-aikani kuluu metsässä samoillen.

Anne Sihvonen

Klinikka­­eläin­­hoitaja Anne Peltomaa

Olen työskennellyt Länsi-Vantaan Eläinklinikalla vuodesta 2013 lähtien. Mielestäni työssä on parasta sen monipuolisuus ja mahtava tiimi.
Kotona minua viihdyttää iso kollikissa ja vapaa-aika kuluu hevosten,musiikin ja liikunnan parissa.

Michaela Ilmoni

Klinikka­eläin­hoitaja Michaela Ilmoni

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi Kemiönsaarella Brusabyn Axxellista vuonna 2006. Länsi- Vantaan Eläinklinikalla olen työskennellyt vuodesta 2013 erityisvastuualueenani laboratorion toiminta. Lisäksi osallistun nuorten klinikkaeläinhoitajien oppisopimuskoulutukseen. Kliinisessä potilastyössä olen laajasti kiinnostunut työn suomista monipuolisista mahdollisuuksista ja työpäivien vaihtelevuudesta, johon osansa tuo myös hyväntuulinen ja positiivinen työyhteisö.
Vapaa- aikani vietän suurimmaksi osaksi perheeni kanssa, ja vapaa-ajastani lasten harrastukset lohkaisevat suuren osan. Onnekseni ehdin kuitenkin ajoittain myös itselleni rakkaan lajin, telinevoimistelun, pariin. Perheeseemme kuuluu melko värikäs kaarti nelijalkaisia ystäviä, joista kookkaimman roolissa patsastelee sininen tanskandoggi Java ja pienimmän paikkaa pitää Tuttu- kani. Lisäksi joukkoon kuuluu arvonsa tunteva labbis- springeri-mix Benji sekä suuri persoona burmarouva Mango.
Jag betjänar även på svenska 🙂

Marica Både

Klinikka­eläin­hoitaja Marica Både

Aloitin työskentelyn Länsi-Vantaan Eläinklinikalla vuonna 2014 ja suoritin klinikkaeläinhoitajan näyttötutkinnon vuonna 2016. Erityisiä ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat hammashoidot ja anestesia ja pääsenkin klinikallemme työskentelemään näiden parissa päivittäin. Vapaa-aikani kuluu koirieni Milan ja Kodan kanssa puuhaillessa mm. agilityn parissa. Lisäksi kotona kaapin paikan päättää Svante-kissa.

Ronja Nieminen

Klinikka­eläin­hoitaja Ronja Nieminen

Olen vuonna 2016 valmistunut klinikkaeläinhoitaja ja työskennellyt Länsi-Vantaan Eläinklinikalla vuodesta 2015. Minulle on aina ollut selvää, että haluan työskennellä eläinlääkinnän parissa ja kehittyä työssäni tulevaisuudessakin.

Olen laajasti kiinnostunut työmme tarjoamista osa-alueista, mutta erityisesti pieneläinten hammashoidot, diagnostinen kuvantaminen ja eksoottiset eläimet ovat lähellä sydäntäni.

Näiden saloihin olen päässyt myös perehdyttämään tulevia klinikkaeläinhoitajia oppisopimusohjaajan roolissa.

Kotona meillä on arkea ilahduttamassa kaksi valkoistapaimenkoiraa ja muutama leopardigekko. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluvat valokuvaus, lukeminen ja erilaiset koiraharrastukset.

Valokuvaus on itselleni tärkeä keino vangita ja tallentaa Hetki. Kameran linssin läpi katsottuna maailma näyttäytyy aina hetkellisesti aivan erilaisena! Kuviini voit tutustua lähemmin täällä: www.ronjanieminen.kuvat.fi

Tuulia Haapaharju

Klinikka­eläin­­hoitaja ­ Tuulia Haapaharju

Olen opiskellut klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella Länsi- Vantaan Eläinklinikalla marraskuusta 2016 lähtien ja suoritin klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon lokakuussa 2018. Olen aiemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja, josta koen olevan paljon hyötyä myös eläinpotilaiden hoidossa. Aiempaan ammattiini valmistuin 2011. Pidän myös ihmisten hoitotyöstä, mutta eläintenhoito on kuitenkin se ”mun juttu”. Erityisesti olen kiinnostunut pieneläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja kivunhoidosta. Vapaa-aikani kuluu  kolmen rescue-koirani parissa. Ulkoiluttamisestani ja aktivoinnistani vastaavat romanialaiset juhlasekoitukset opportunisti Alma ja kommentaattori Nadja sekä ehta Moskovan mörri, partiopoika Ernesti. Lisäksi harrastan kiipeilyä.

Kristiina Sairanen

Klinikkaeläin­hoitaja Kristiina Sairanen

Olen näyttötutkinnon suorittanut klinikkaeläinhoitaja ja työskennellyt Länsi-Vantaan Eläinklinikalla vuodesta 2017.
Työni parhaita puolia on ihanien potilaiden lisäksi se, että jokainen päivä on erilainen. Ammatillisia mielenkiinnon kohteitani ovat erityisesti hammassairaudet ja -hoidot sekä leikkaussalityöskentely. Sydäntä lähellä ovat myös lemmikkien ennaltaehkäisevä terveydenhuolto sekä erilaiset kivunhoitomenetelmät.
Kotona päiviäni piristävät kleinspitzit Teppo ja Taisto ja vapaa-aikani kuluukin pitkälti eri koiraharrastusten parissa. Lisäksi olen aktiivisesti mukana rotuyhdistystoiminnassa. Nautin myös luonnossa samoilusta sekä valokuvaamisesta.